Energie vergelijken Vlijmen Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Vlijmen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroomleveranciers zoals Budget Energie of Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Vlijmen? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierop volgend bepaal je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere aanbieder vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke cashback-korting. Advies nodig? Via deze pagina tref je alle info over gas, stroom en licht in Vlijmen.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €186

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: lange verbintenissen zijn prijziger dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Vlijmen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €210 €17,50 €1.613,30
3 jaar Energiedirect.nl €280 €7,78 €1.733,30
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.853,30

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze pagina vergelijk je supersnel en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Vlijmen”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Vlijmen:

 1. De Vastelastenbond
 2. Leon Zeewolde
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Vlijmen waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw energie in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder RENDO Netwerken.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Vlijmen? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Vlijmen zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders bieden namelijk aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €174

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Spot de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aanstaande maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Vlijmen zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Oudenbosch.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt direct de meest goedkope stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Vlijmen


Ontdek de goedkoopste energie in Vlijmen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Vlijmen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Goede medewerkers
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Snel overstappen
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
1 jarig contract
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Goede service
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Charmante service
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Contract wijzigen
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
1 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Nette service
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Vlijmen

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Vlijmen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je probleemloos de meest voordelige gas aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Heusden). Een aantrekkelijke partij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Genemuiden.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Heusden.