Energie vergelijken Vlodrop Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Vlodrop? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom zoals bijv. Budget Energie of HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Vlodrop? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker zie je de prijs per jaar en de geldende korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina lees je bruikbare info over stroom, gas en licht in Vlodrop.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €264

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Vlodrop? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €240 €20 €1.613,45
3 jaar Vattenfall €310 €8,61 €1.733,45
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.853,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze pagina vergelijk je snel & moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Vlodrop”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Vlodrop:

 1. E.ON
 2. Engie
 3. NLE

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Vlodrop met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Allure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Vlodrop? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Vlodrop is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders werken met verrassende welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €189

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aankomende aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Vlodrop zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Ouderkerk aan de Amstel.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet direct de aantrekkelijkste maatschappij voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Vlodrop


Zo vind je de goedkoopste energie in Vlodrop

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Vlodrop (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Vaste prijs stroom
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Groene stroom
Goede medewerkers
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Meerdere contracten
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Online verbruik inzien
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Contract wijzigen
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
2 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Vlodrop

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Vlodrop? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je razendsnel de voordeligste gas aanbieder. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Roerdalen). Een passende gasmaatschappij ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Gersloot.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Roerdalen.