Energie vergelijken Ouderkerk aan de Amstel Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Ouderkerk aan de Amstel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom zoals Clean Energy en Fenor. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Ouderkerk aan de Amstel? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Hierna selecteer je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van elke aanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de eventuele. welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina vind je alle details over gas, stroom en licht in Ouderkerk aan de Amstel.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €186

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn prijziger dan een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Ouderkerk aan de Amstel? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €250 €20,83 €1.587,25
3 jaar Engie €190 €5,28 €1.707,25
5 jaar Engie €0 €0 €1.827,25

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ouderkerk aan de Amstel”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door wind of de zon. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Ouderkerk aan de Amstel:

 1. Anode Energie
 2. MAIN Energie
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Ouderkerk aan de Amstel met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het vergt heel wat om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Oxxio.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Ouderkerk aan de Amstel? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Ouderkerk aan de Amstel zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers bieden vaak fantastische welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €273

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Ouderkerk aan de Amstel zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Na een periode van een jaar vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Kommerzijl.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet meteen de meest betaalbare stroomleverancier die past bij jouw situatie. Interessant: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Ouderkerk aan de Amstel


Stap over naar de goedkoopste energie in Ouderkerk aan de Amstel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Ouderkerk aan de Amstel (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Behulpzame service
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Aangename service
Scherpe aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Snel af te sluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Vaste prijs gas
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Meerdere contracten
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Vriendelijke service
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Vaste & variabele prijzen
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Snel overstappen
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Verbruik advies
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Tussentijds aanpassen
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Ouderkerk aan de Amstel

Het verbruik van gas bepaalt deels de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Ouderkerk aan de Amstel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je gemakkelijk de meest goedkope leverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Ouder-Amstel). Een betaalbare gasmaatschappij kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Balloo.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Ouder-Amstel.