Energie vergelijken Vogelenzang Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Vogelenzang? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroomaanbieders zoals Vrijopnaam en Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Vogelenzang? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna bepaal je de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend vind je regelrecht de goedkoopste energie. Van iedere verstrekker tref je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Vogelenzang.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €223

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Vogelenzang? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Eneco €110 €9,17 €1.613,55
3 jaar Eneco €330 €9,17 €1.733,55
5 jaar Eneco €0 €0 €1.853,55

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze website vergelijk je gauw en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Vogelenzang”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Vogelenzang:

 1. DELTA
 2. Engie
 3. Qurrent

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Vogelenzang die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en met feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Budget Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Vogelenzang? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Vogelenzang zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders bieden je speciale welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €239

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Vogelenzang zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Oudeschans.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest voordelige energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Vogelenzang


Overstappen naar de goedkoopste energie in Vogelenzang

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Vogelenzang (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Snel oversluiten
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Online account
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Variabele gasprijzen
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Contract wijzigen
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Hulp bij overstappen
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Persoonlijke service
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

100% duurzaam
Direct overstappen
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Behulpzame service
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Verbruik advies
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verbruik advies
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Vogelenzang

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Vogelenzang? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij zonder problemen de meest voordelige leverancier. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Bloemendaal). Een goedkope aanbieder achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Giesbeek.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Bloemendaal.