Energie vergelijken Volkel Start met vergelijken en bespaar wel €226


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Volkel? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers zoals De Vastelastenbond en Greenchoice. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Volkel? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder tref je de energiekosten per jaar en de optionele korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Via deze pagina vind je alle info over stroom, gas en licht in Volkel.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €251

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Volkel? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €140 €11,67 €1.613,70
3 jaar Qurrent €360 €10 €1.733,70
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.853,70

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je gauw en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Volkel”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Volkel:

 1. Vandebron
 2. Innova Energie
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Volkel waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder DELTA.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Volkel? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Volkel is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers hanteren doorgaans huizenhoge welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €274

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Volkel zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Oudeschoot.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt nu de aantrekkelijkste energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Volkel


Vind de goedkoopste energie in Volkel

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Volkel (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Diverse prijsafspraken
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Vriendelijke service
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Goede medewerkers
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Overstaphulp
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Aangename service
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Snel af te sluiten
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Termijnbedrag wijzigen
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Inzicht in je verbruik
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Behulpzame service
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Overstapservice
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Volkel

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Volkel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij probleemloos de goedkoopste maatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Uden). Een goedkope maatschappij achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Gieten.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Uden.