Energie vergelijken Vortum-Mullem Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Vortum-Mullem? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk maar aan aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Vandebron of Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Vortum-Mullem? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie ontdek je de energiekosten per jaar en de eventuele. cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Vortum-Mullem.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €211

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Vortum-Mullem? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €250 €20,83 €1.614,25
3 jaar Qurrent €150 €4,17 €1.734,25
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.854,25

Bij een contract van bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van deze website vergelijk je gauw en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Vortum-Mullem”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Vortum-Mullem:

 1. Allure Energie
 2. Greenchoice
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Vortum-Mullem waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Innova Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Vortum-Mullem? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Vortum-Mullem zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Maatschappijen werken met sensationele welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €256

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie nieuwe leverancier regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Vortum-Mullem zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Overberg.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de meest betaalbare stroomaanbieder voor jouw situatie. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Vortum-Mullem


Stap over naar de goedkoopste energie in Vortum-Mullem

Betaal jij teveel voor de stroom? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in Vortum-Mullem (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Persoonlijke service
Hoge aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Inzicht in je verbruik
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Direct overstappen
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Duidelijke voorwaarden
Prominente kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Hulp bij overstappen
Prominente acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Meerdere contracten
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Persoonlijk advies
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Verbruik aanpassen
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Overstaphulp
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Online verbruik inzien
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Vortum-Mullem

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Vortum-Mullem? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je makkelijk de meest voordelige gas aanbieder. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Boxmeer). Een betaalbare gasmaatschappij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Goëngahuizen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Boxmeer.