Energie vergelijken Vrouwenparochie Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Vrouwenparochie? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld DELTA en HVC. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Vrouwenparochie? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie zie je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Via deze website tref je alle details over stroom, gas en licht in Vrouwenparochie.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €238

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Vrouwenparochie? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €200 €16,67 €1.614,75
3 jaar NLE €250 €6,94 €1.734,75
5 jaar NLE €0 €0 €1.854,75

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Vrouwenparochie”. Je kunt ook filteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Vrouwenparochie:

 1. Anode Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Vrouwenparochie waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Qwint.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Vrouwenparochie? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Vrouwenparochie zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders hanteren doorgaans huizenhoge welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €135

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je toekomstige leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Vrouwenparochie zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Friesland. Per jaar compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Panningen.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de aantrekkelijkste energieleverancier die past bij jouw situatie. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Vrouwenparochie


Stap over naar de goedkoopste energie in Vrouwenparochie

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Vrouwenparochie (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Friesland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Verschillende contracten
Mooie aanbiedingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Variabele stroomprijzen
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
3 jarig contract
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
2 jarig contract
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Hulp bij overstappen
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Persoonlijk advies
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Flexibele gasprijs
Interessante kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Vaste prijs stroom
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Persoonlijk advies
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
3 jarig contract
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Vrouwenparochie

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Vrouwenparochie? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij vandaag nog de aantrekkelijkste gas aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (het Bildt). Een voordelige aanbieder aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Goudriaan.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente het Bildt.