Energie vergelijken Vught Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Vught? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers als Energiedirect.nl en Leon Zeewolde. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Vught? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna check je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Per maatschappij tref je de prijs per jaar en de eventuele. korting. Is het nieuw voor jou? Hier check je alle info over stroom, gas en licht in Vught.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €221

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Vught? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €220 €18,33 €1.614,85
3 jaar Qurrent €270 €7,50 €1.734,85
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.854,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van onze tool vergelijk je supersnel en moeiteloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Vught”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Vught:

 1. Energiedirect.nl
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Vught waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vandebron.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Vught? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Vught is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen stunten met gigantische welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €210

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je toekomstige leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Vught zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Papendrecht.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt meteen de meest goedkope leverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Vught


Stap over naar de goedkoopste energie in Vught

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Vught (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Online account
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Online account
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
3 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Flexibele stroomprijs
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Goede service
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Flexibele gasprijs
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Verbruik advies
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Sympatieke service
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Snel overstappen
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Meerdere contracten
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Vught

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Vught? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij gelijk de aantrekkelijkste leverancier. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Vught). Een voordelige organisatie ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Goutum.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Vught.