Energie vergelijken Waarde Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Waarde? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom als UnitedConsumers en Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Waarde? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierna kies je de ideale looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend vind je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Hier ontdek je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Waarde.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €214

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Waarde? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Essent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Essent €150 €12,50 €1.615,25
3 jaar Essent €350 €9,72 €1.735,25
5 jaar Essent €0 €0 €1.855,25

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Waarde”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Waarde:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Waarde met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met bijv. kerst). Welke van deze opties het beste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als RENDO Netwerken.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Waarde? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Waarde is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen geven namelijk fantastische welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik al switchen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €226

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Waarde zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Peperga.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de meest voordelige maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Waarde


Zo vind je de goedkoopste energie in Waarde

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Waarde (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Goede medewerkers
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Goede medewerkers
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Overstapservice
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Verbruik aanpassen
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Verschillende contracten
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vaste & variabele prijzen
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Snel overstappen
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Waarde

Ons gasverbruik bepaalt deels de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Waarde? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je moeiteloos de voordeligste gasleverancier. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Reimerswaal). Een betaalbare leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Greonterp.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Reimerswaal.