Energie vergelijken Waarder Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Waarder? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals UnitedConsumers of Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Waarder? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de geldende korting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina vind je handige info over gas, stroom en licht in Waarder.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €190

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Waarder? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar NLE €170 €14,17 €1.615,35
3 jaar NLE €370 €10,28 €1.735,35
5 jaar NLE €0 €0 €1.855,35

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je razendsnel en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Waarder”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Waarder:

 1. Eneco
 2. Innova Energie
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Waarder waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en met feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de energie tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over Coteq Netbeheer.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Waarder? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Waarder is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas geven jouw daverende welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €150

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aanstaande energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Waarder zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Persingen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de meest goedkope stroomleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Waarder


Vind de goedkoopste energie in Waarder

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Waarder (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Verbruik advies
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Verbruik advies
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Variabele gasprijzen
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Variabele gasprijzen
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Hulp bij overstappen
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Hulp bij overstappen
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Behulpzame service
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Sympatieke service
Mooie aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Diverse prijsafspraken
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Waarder

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Waarder? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je in minder dan een minuut de aantrekkelijkste aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Bodegraven-Reeuwijk). Een passende gas leverancier gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Griendtsveen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.