Energie vergelijken Persingen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Persingen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals Budget Energie of Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Persingen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder zie je de kosten per 12 maanden en de optionele welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website tref je handige info over gas, stroom en licht in Persingen.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €226

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Persingen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Delta €180 €15,00 €1.589,15
3 jaar Delta €250 €6,94 €1.709,15
5 jaar Delta €0 €0 €1.829,15

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Persingen”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Persingen:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Persingen waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welke type tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Vattenfall.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Persingen? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Persingen is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders bieden namelijk aantrekkelijke welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €164

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Persingen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Lage Vuursche.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de meest aantrekkelijke stroomaanbieder voor jou. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Persingen


Stap over naar de goedkoopste energie in Persingen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Persingen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Nette klantenservice
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Direct overstappen
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Meerdere contracten
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Sympatieke service
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Direct overstappen
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
1 jarig contract
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Online account
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
1 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Simpele voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
3 jarig contract
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Persingen

Het verbruik van gas neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Persingen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je zonder moeite de goedkoopste gasmaatschappij. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Ubbergen). Een betaalbare gas leverancier aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Beneden-Leeuwen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Ubbergen.