Energie vergelijken Waardhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in Waardhuizen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn stroom maatschappijen als Engie of MAIN Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Waardhuizen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens ontdek je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder vergelijk je de prijs per jaar en de geldende korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door uitvoerige details over gas, stroom en licht in Waardhuizen.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €190

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Waardhuizen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Oxxio €180 €15,00 €1.615,40
3 jaar Oxxio €380 €10,56 €1.735,40
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.855,40

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met behulp van de vergelijker vergelijk je snel & eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Waardhuizen”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Waardhuizen:

 1. Eneco
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Waardhuizen waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Allure Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Waardhuizen? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Waardhuizen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers hanteren aantrekkelijke welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €232

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De nieuwe maatschappij regelt de overstap.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Waardhuizen zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Pesse.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke energieleverancier die past bij jouw situatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Waardhuizen


Vind de goedkoopste energie in Waardhuizen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Waardhuizen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Vriendelijke service
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Vaste prijs gas
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Variabele stroomprijzen
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
2 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Slimme meter
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Snel overstappen
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Eenvoudig afsluiten
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
1 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Nette klantenservice
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Waardhuizen

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Waardhuizen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je zonder problemen de voordeligste gasmaatschappij. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Woudrichem). Een goedkope gasmaatschappij aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Grijpskerk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Woudrichem.