Energie vergelijken Wagenberg Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Wagenberg? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan stroomleveranciers als bijvoorbeeld De Vastelastenbond of Huismerk Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Wagenberg? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Verder maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna zie je onmiddellijk de goedkoopste energie. Per maatschappij zie je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Hier vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Wagenberg.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €237

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Wagenberg? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Delta €240 €20 €1.615,70
3 jaar Delta €120 €3,33 €1.735,70
5 jaar Delta €0 €0 €1.855,70

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Wagenberg”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Wagenberg:

 1. E.ON
 2. Engie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Wagenberg waar stroom wordt gebruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van de stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder E.ON.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Wagenberg? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Wagenberg is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders hanteren doorgaans huizenhoge welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €210

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De volgende maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Wagenberg zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Pietersbierum.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je vindt eenvoudig de meest goedkope stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Tip: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Wagenberg


Ontdek de goedkoopste energie in Wagenberg

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Wagenberg (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Tussentijds aanpassen
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Variabele gasprijzen
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Persoonlijk advies
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Goede service
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Vaste prijs gas
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
2 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Vaste prijs stroom
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Eenvoudig afsluiten
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Variabele gasprijzen
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Persoonlijke service
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Wagenberg

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Wagenberg? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je binnen mum van tijd de meest voordelige gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Drimmelen). Een interessante organisatie aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Groesbeek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Drimmelen.