Energie vergelijken Wamel Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Wamel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroomleveranciers zoals DELTA of Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Wamel? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna zie je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere verstrekker vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Wamel.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €197

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Wamel? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Totaal
1 jaar NLE €140 €11,67 €1.615,95
3 jaar NLE €170 €4,72 €1.735,95
5 jaar NLE €0 €0 €1.855,95

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Middels onze zoekmachine vergelijk je vlot en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Wamel”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Wamel:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Wamel die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (in de nacht, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je relatief veel van de energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is soms best moeilijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Essent.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Wamel? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Wamel zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers bieden namelijk reusachtige welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €254

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aankomende leverancier regelt de overstap.
 7. Deze kersverse overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Wamel zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Poederoijen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest voordelige stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Wamel


Zo vind je de goedkoopste energie in Wamel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Wamel (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
1 jarig contract
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Charmante service
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Goede medewerkers
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Contract wijzigen
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Duidelijke voorwaarden
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Flexibele gasprijs
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Flexibele stroomprijs
Goede aanbieding

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Persoonlijk advies
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Snel oversluiten
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Wamel

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor warm water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Wamel? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij moeiteloos de meest betaalbare gas aanbieder. Op deze website vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (West Maas en Waal). Een geschikte partij gezien? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Gronsveld.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente West Maas en Waal.