Energie vergelijken Wanroij Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €288


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Wanroij? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn leveranciers van stroom zoals Budget Energie en NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Wanroij? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna ontdek je direct de goedkoopste energie. Per organisatie vind je de prijs per jaar en de beschikbare welkomstbonus. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina vind je alle details over stroom, gas en licht in Wanroij.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €269

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Wanroij? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.616,05
3 jaar Qurrent €190 €5,28 €1.736,05
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.856,05

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Wanroij”. Daarnaast kun je sorteren op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Wanroij:

 1. De Vastelastenbond
 2. Leon Zeewolde
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Wanroij waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Greenchoice.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Wanroij? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Wanroij zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen stunten met sublieme welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €137

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De volgende energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Wanroij zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Polsbroek.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Hint: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Wanroij


Stap over naar de goedkoopste energie in Wanroij

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Wanroij (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
Goede medewerkers
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

HollandseWind
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstkorting

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Goede service
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Nette klantenservice
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Diverse prijsafspraken
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Snel oversluiten
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Vaste prijs gas
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Goede service
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Wanroij

Het verbruik van gas bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Wanroij? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je in minder dan een minuut de meest goedkope gasmaatschappij. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Sint Anthonis). Een interessante gas leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Grootebroek.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Sint Anthonis.