Energie vergelijken Gytsjerk Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €244


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Gytsjerk? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroomleveranciers als bijvoorbeeld Eneco en NLE. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Gytsjerk? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vergelijk je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder tref je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Gytsjerk.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €265

Minder betalen voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Gytsjerk? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Delta .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €120 €10 €1.545,35
3 jaar Delta €130 €3,61 €1.665,35
5 jaar Delta €0 €0 €1.785,35

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Gytsjerk”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van wind of de zon. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Gytsjerk:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Gytsjerk waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van de stroom tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is best lastig om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Clean Energy.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Gytsjerk? Het aanbod bestaat uit een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Gytsjerk is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen stunten met formidabele welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €224

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Gytsjerk zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Friesland. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Berkel en Rodenrijs.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest voordelige leverancier voor jouw woning en verbruik. Hint: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Gytsjerk


Overstappen naar de goedkoopste energie in Gytsjerk

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Gytsjerk (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Snel oversluiten
Interessante acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Meerdere contracten
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Betalen in termijnen
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Termijnbedrag wijzigen
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Vaste prijs stroom
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Online verbruik inzien
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Overstaphulp
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

ENGIE app
Charmante service
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Online account
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede medewerkers
Mooie welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Goede klantenservice
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Gytsjerk

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Gytsjerk? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je probleemloos de aantrekkelijkste leverancier. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Tytsjerksteradiel). Een goedkope leverancier aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Rijsbergen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Tytsjerksteradiel.