Energie vergelijken Puth Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €249


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Puth? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Toonaangevende partijen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Vandebron en MAIN Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Puth? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend bepaal je de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna check je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere maatschappij vergelijk je de prijs per jaar en de aantrekkelijke welkomstkorting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle details over stroom, gas en licht in Puth.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €274

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Puth? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Korting/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €130 €10,83 €1.590,40
3 jaar Budget Energie €180 €5,00 €1.710,40
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.830,40

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je gauw en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Puth”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Puth:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Puth waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van de stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Eneco.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Puth? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Puth is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders van energie en gas stunten met gigantische welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €182

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie aankomende maatschappij regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Puth zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Leek.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt eenvoudig de meest voordelige stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Puth


Ontdek de goedkoopste energie in Puth

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Puth (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Dit is vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Vaste & variabele prijzen
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Online account
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Vaste prijs stroom
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Sympatieke service
Mooie welkomstbonus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Sympatieke service
Mooie welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Contract wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Goede medewerkers
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede service
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Tussentijds aanpassen
Prominente acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Tussentijds aanpassen
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Puth

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Puth? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij gemakkelijk de meest voordelige leverancier. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Schinnen). Een geschikte gasmaatschappij achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Berlicum.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Schinnen.