Energie vergelijken Wehe-den Hoorn Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Wehe-den Hoorn? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders zoals Energieflex of Leon Zeewolde. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Wehe-den Hoorn? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens tref je onmiddellijk de goedkoopste energie. Per aanbieder ontdek je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Wehe-den Hoorn.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €266

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Wehe-den Hoorn? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €140 €11,67 €1.617,45
3 jaar Energiedirect.nl €150 €4,17 €1.737,45
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.857,45

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via onze tool vergelijk je supersnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Wehe-den Hoorn”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Wehe-den Hoorn:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Wehe-den Hoorn waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en met feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Budget Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Wehe-den Hoorn? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Wehe-den Hoorn zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers bieden je enorme welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €132

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Wehe-den Hoorn zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Groningen. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Readtsjerk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de aantrekkelijkste stroomaanbieder voor jouw situatie. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Wehe-den Hoorn


Ontdek de goedkoopste energie in Wehe-den Hoorn

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Wehe-den Hoorn (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Verschillende contracten
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Flexibele gasprijs
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Duidelijke voorwaarden
Fikse aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
1 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Flexibele stroomprijs
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
1 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Flexibele gasprijs
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Vaste prijs gas
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Sympatieke service
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Wehe-den Hoorn

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Wehe-den Hoorn? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij zonder problemen de meest goedkope gas aanbieder. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (De Marne). Een voordelige gasmaatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Halsteren.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente De Marne.