Energie vergelijken Reusel Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Reusel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen als Vrijopnaam of Oxxio. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Reusel? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Verder bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier vind je de kosten per 12 maanden en de beschikbare cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Hier tref je praktische info over gas, stroom en licht in Reusel.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €252

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Reusel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Qurrent €130 €10,83 €1.591,90
3 jaar Qurrent €160 €4,44 €1.711,90
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.831,90

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Met onze zoekmachine vergelijk je supersnel en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Reusel”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Reusel:

 1. Eneco
 2. Essent
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Reusel waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het beste is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Cogas.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Reusel? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Reusel zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders werken met sublieme welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €204

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De aankomende aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Reusel zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Leusden.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet nu de voordeligste energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Reusel


Ontdek de goedkoopste energie in Reusel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Reusel (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Nette service
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Direct overstappen
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Persoonlijke service
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Simpele voorwaarden
Prominente acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Contract wijzigen
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
1 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Nette service
Prominente kortingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Maandelijks bijstellen
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Sympatieke service
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Nette service
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Nette klantenservice
Hoge welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Reusel

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, om te douchen en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Reusel? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij eenvoudig de aantrekkelijkste gasleverancier. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw woning (Reusel-De Mierden). Een geschikte gasmaatschappij gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Blitterswijck.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Reusel-De Mierden.