Energie vergelijken Wervershoof Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €286


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Wervershoof? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroomleveranciers zoals bijv. Budget Energie en Leon Zeewolde. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Wervershoof? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Hierna bepaal je de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna zie je onmiddellijk de goedkoopste energie. Van iedere maatschappij ontdek je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Wervershoof.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €250

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn gepeperder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Wervershoof? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Vattenfall.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Vattenfall €130 €10,83 €1.618,15
3 jaar Vattenfall €290 €8,06 €1.738,15
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.858,15

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze tool vergelijk je vluchtig en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Wervershoof”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Wervershoof:

 1. E.ON
 2. Greenchoice
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Wervershoof die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en nationale feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Innova Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Wervershoof? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Wervershoof zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers stunten met speciale welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €289

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je nieuwe leverancier regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Wervershoof zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Reutum.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de meest goedkope maatschappij voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Wervershoof


Vind de goedkoopste energie in Wervershoof

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Wervershoof (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Hulp bij overstappen
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Online verbruik inzien
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Meerdere contracten
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Sympatieke service
Prominente acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Diverse prijsafspraken
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
3 jarig contract
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Direct overstappen
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
3 jarig contract
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Vaste prijs gas
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Meerdere contracten
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Hulp bij overstappen
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Wervershoof

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Wervershoof? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij binnen mum van tijd de meest goedkope gasmaatschappij. Op deze website vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Medemblik). Een interessante gas leverancier gezien? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Harfsen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Medemblik.