Energie vergelijken Westerbeek Start met vergelijken en bespaar maar liefst €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Westerbeek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan erkende leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Allure Energie en NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Westerbeek? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere leverancier vind je de jaarlijkse kosten en de optionele cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Op onze website lees je alle info over gas, stroom en licht in Westerbeek.

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €187

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Westerbeek? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Delta €230 €19,17 €1.618,65
3 jaar Delta €390 €10,83 €1.738,65
5 jaar Delta €0 €0 €1.858,65

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je gauw en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Westerbeek”. Je kunt ook filteren op energie van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Westerbeek:

 1. De Vastelastenbond
 2. Energieflex
 3. Vrijopnaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Westerbeek waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en met bijv. kerst). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Qwint.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Westerbeek? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Westerbeek zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas bieden vaak aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €134

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De aankomende energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Westerbeek zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Ridderkerk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de meest aantrekkelijke maatschappij voor jouw situatie. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Westerbeek


Overstappen naar de goedkoopste energie in Westerbeek

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Westerbeek (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Snel overstappen
Sublieme acties

logo essent

Essent

Jaren actief
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Persoonlijk advies
Goede aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Goede medewerkers
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Vaste prijs stroom
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
3 jarig contract
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Contract wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Sympatieke service
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Contract wijzigen
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Verbruik aanpassen
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Verbruik aanpassen
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Sympatieke service
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Westerbeek

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Westerbeek? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij gelijk de meest voordelige maatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Sint Anthonis). Een betaalbare gas leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Haskerdijken.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Sint Anthonis.