Energie vergelijken Weurt Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Weurt? De keuze is vandaag de dag erg groot. Waarschijnlijk ken jij stroom maatschappijen als bijvoorbeeld E.ON en NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Weurt? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Per energieaanbieder ontdek je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina vind je alle details over stroom, gas en licht in Weurt.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €204

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Weurt? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Delta €170 €14,17 €1.619,85
3 jaar Delta €310 €8,61 €1.739,85
5 jaar Delta €0 €0 €1.859,85

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van deze website vergelijk je snel & moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Weurt”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van wind of de zon. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Weurt:

 1. Clean Energy
 2. Leon Zeewolde
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Weurt die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw energie op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Essent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Weurt? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Weurt zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen bieden je goede welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €246

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en scherpste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Weurt zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Per jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Roermond.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Interessant: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Weurt


Overstappen naar de goedkoopste energie in Weurt

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Weurt (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Overstapservice
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Tussentijds aanpassen
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Meerdere contracten
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Overstapservice
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene stroom
2 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Diverse prijsafspraken
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Sympatieke service
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Nette klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Direct overstappen
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Vaste prijs gas
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Tussentijds aanpassen
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Weurt

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Weurt? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij gemakkelijk de goedkoopste gasmaatschappij. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Beuningen). Een aantrekkelijke partij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Heerhugowaard.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Beuningen.