Energie vergelijken Wilbertoord Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Wilbertoord? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan stroomleveranciers als DELTA en Innova Energie. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Wilbertoord? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Verder kies je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend ontdek je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier ontdek je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Hier check je alle details over stroom, gas en licht in Wilbertoord.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €266

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Wilbertoord? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €120 €10 €1.621,10
3 jaar Budget Energie €240 €6,67 €1.741,10
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.861,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Wilbertoord”. Je kunt ook filteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Wilbertoord:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Wilbertoord met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van de stroom in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij RENDO Netwerken.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Wilbertoord? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Wilbertoord zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders geven jouw interessante welkomstpremies. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €230

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Wilbertoord zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Ruurlo.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Wilbertoord


Ontdek de goedkoopste energie in Wilbertoord

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu direct de goedkoopste stroom in Wilbertoord (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Vriendelijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Variabele gasprijzen
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
3 jaar vast of variabel
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbiedingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Vriendelijke service
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Nette klantenservice
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Aangename service
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Persoonlijk advies
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Vaste prijs gas
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Snel af te sluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Wilbertoord

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Wilbertoord? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij razendsnel de aantrekkelijkste aanbieder. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Mill en Sint Hubert). Een aantrekkelijke aanbieder achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Hekendorp.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Mill en Sint Hubert.