Energie vergelijken s Gravenmoer Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en vlug energieprijzen vergelijken in s Gravenmoer? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan erkende stroomleveranciers zoals Eneco en Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in s Gravenmoer? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend selecteer je de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Aansluitend check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker check je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina vind je alle info over gas, stroom en licht in s Gravenmoer.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €178

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in s Gravenmoer? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Essent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Essent €150 €12,50 €1.595,00
3 jaar Essent €140 €3,89 €1.715,00
5 jaar Essent €0 €0 €1.835,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je snel & soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers s Gravenmoer”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in s Gravenmoer:

 1. Energiedirect.nl
 2. Leon Zeewolde
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Ieder adres in s Gravenmoer die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vattenfall.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in s Gravenmoer? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats s Gravenmoer is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen bieden namelijk enorme welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €248

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In s Gravenmoer zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Lutten.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest betaalbare stroomaanbieder voor jouw situatie. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken s Gravenmoer


Stap over naar de goedkoopste energie in s Gravenmoer

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu direct de goedkoopste stroom in s Gravenmoer (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Online verbruik inzien
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Goede medewerkers
Interessante acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vaste prijs gas
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Aangename service
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbieding

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
3 jarig contract
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Nette service
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Nette klantenservice
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Vriendelijke service
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in s Gravenmoer

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in s Gravenmoer? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan zoek jij direct de meest betaalbare maatschappij. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Dongen). Een aantrekkelijke aanbieder achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Bronneger.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Dongen.