Energie vergelijken Willemsoord Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €272


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Willemsoord? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Vandebron of Fenor. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Willemsoord? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna selecteer je de looptijd van het energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierop volgend ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder zie je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Via deze website blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Willemsoord.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €267

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Willemsoord? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Korting/maand 12 maanden
1 jaar NLE €160 €13,33 €1.621,30
3 jaar NLE €280 €7,78 €1.741,30
5 jaar NLE €0 €0 €1.861,30

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Willemsoord”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Willemsoord:

 1. Vandebron
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Willemsoord met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Anode Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Willemsoord? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Willemsoord is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Energieaanbieders hanteren speciale welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €157

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwe maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Willemsoord zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Overijssel. Na een periode van een jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in s-Gravendeel.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest betaalbare stroomleverancier voor jouw situatie. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Hint: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Willemsoord


Overstappen naar de goedkoopste energie in Willemsoord

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Willemsoord (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Maandelijks bijstellen
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Nette klantenservice
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Charmante service
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Verbruik advies
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Nette service
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Verbruik advies
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
1 jarig contract
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Goede klantenservice
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

100% duurzaam
Contract wijzigen
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Simpele voorwaarden
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Snel af te sluiten
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Willemsoord

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Willemsoord? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je makkelijk de voordeligste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Steenwijkerland). Een geschikte partij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Hellevoetsluis.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Steenwijkerland.