Energie vergelijken s-Gravendeel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in s-Gravendeel? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Clean Energy of Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in s-Gravendeel? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna zie je direct de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij vergelijk je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Hier ontdek je praktische info over gas, stroom en licht in s-Gravendeel.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €270

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn prijziger dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in s-Gravendeel? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €170 €14,17 €1.595,10
3 jaar NLE €160 €4,44 €1.715,10
5 jaar NLE €0 €0 €1.835,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers s-Gravendeel”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in s-Gravendeel:

 1. E.ON
 2. Engie
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in s-Gravendeel waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je relatief veel van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Powerpeers.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in s-Gravendeel? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom s-Gravendeel is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract wisselen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen geven jouw daverende welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €220

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In s-Gravendeel zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Luxwoude.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest goedkope energieleverancier die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken s-Gravendeel


Ontdek de goedkoopste energie in s-Gravendeel

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu direct de goedkoopste stroom in s-Gravendeel (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Inzicht in je verbruik
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Nette klantenservice
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Online verbruik inzien
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Behulpzame service
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Charmante service
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Nette service
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Flexibele of vaste prijs
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Overstaphulp
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in s-Gravendeel

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in s-Gravendeel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je meteen de meest voordelige gasleverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Binnenmaas). Een geschikte gas leverancier aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Brouwershaven.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Binnenmaas.