Energie vergelijken Willemstad Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €279


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Willemstad? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen als Anode Energie of HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Willemstad? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbel of enkel). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend check je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder ontdek je de energiekosten per jaar en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Via deze website ontdek je alle details over stroom, gas en licht in Willemstad.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €219

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Willemstad? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €170 €14,17 €1.621,35
3 jaar Oxxio €290 €8,06 €1.741,35
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.861,35

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via deze pagina vergelijk je vluchtig en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Willemstad”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Willemstad:

 1. Eneco
 2. Innova Energie
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Willemstad met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en met feestdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Budget Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Willemstad? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In en rondom Willemstad zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen hanteren aantrekkelijke welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €233

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en voordeligste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De aankomende energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Willemstad zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. De benaming hiervoor is salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Den Haag.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet nu de voordeligste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Willemstad


Zo vind je de goedkoopste energie in Willemstad

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Willemstad (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Nette klantenservice
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Vaste prijs gas
Aantrekkelijke acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Nette klantenservice
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
3 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Verschillende contracten
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Diverse prijsafspraken
Sublieme acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Flexibele gasprijs
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Vriendelijke service
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Behulpzame service
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vriendelijke service
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Sympatieke service
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Willemstad

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Willemstad? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je eenvoudig de aantrekkelijkste aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw woning (Moerdijk). Een voordelige maatschappij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Hellouw.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Moerdijk.