Energie vergelijken Woudrichem Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in Woudrichem? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals Energiedirect.nl of MAIN Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Woudrichem? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de optionele welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Via deze website lees je alle info over stroom, gas en licht in Woudrichem.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €241

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Woudrichem? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van EnergieFlex.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €210 €17,50 €1.623,80
3 jaar EnergieFlex €140 €3,89 €1.743,80
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.863,80

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van onze tool vergelijk je vluchtig en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Woudrichem”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Woudrichem:

 1. DELTA
 2. Engie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Woudrichem die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is best lastig om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Fenor.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Woudrichem? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Woudrichem is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders werken met hoge welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €191

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Woudrichem zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Schinveld.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft direct de meest aantrekkelijke leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Woudrichem


Stap over naar de goedkoopste energie in Woudrichem

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Woudrichem (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Meerdere contracten
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Overstapservice
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Verschillende contracten
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Persoonlijke service
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Verbruik advies
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Goede medewerkers
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Overstaphulp
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Verschillende contracten
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Nette klantenservice
Aanzienlijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Online verbruik inzien
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Verschillende contracten
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Woudrichem

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Woudrichem? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je snel & overzichtelijk de meest voordelige maatschappij. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Woudrichem). Een goedkope partij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Hoedekenskerke.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Woudrichem.