Energie vergelijken Zandberg Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Zandberg? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom als E.ON en Qurrent. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Zandberg? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Verder kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend tref je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij zie je de jaarlijkse kosten en de beschikbare welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Hier blader je door bruikbare info over gas, stroom en licht in Zandberg.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €210

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Zandberg? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Bonus/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €220 €18,33 €1.624,60
3 jaar Budget Energie €300 €8,33 €1.744,60
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.864,60

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Zandberg”. Je kunt ook filteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Zandberg:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Qurrent

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Zandberg met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vandebron.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Zandberg? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Zandberg is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met interessante welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €251

 1. Pluis uit hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en voordeligste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aanstaande leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Zandberg zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Na een periode van een jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Schuinesloot.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de meest voordelige leverancier voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Zandberg


Overstappen naar de goedkoopste energie in Zandberg

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Zandberg (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Drenthe)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Vriendelijke service
Flinke welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Vriendelijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
2 jarig contract
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Tussentijds aanpassen
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Online verbruik inzien
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Nette service
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Eenvoudig afsluiten
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Aangename service
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Snel af te sluiten
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Flexibele stroomprijs
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Flexibele gasprijs
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Zandberg

Het gas (M3 verbruik) bepaalt deels de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, om water op te warmen en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Zandberg? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij in luttele seconden de meest goedkope gas aanbieder. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Borger-Odoorn). Een aantrekkelijke leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Holtum.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en regel de overstap online in de gemeente Borger-Odoorn.