Energie vergelijken Zegge Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Zegge? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders zoals bijv. Anode Energie en Pure Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Zegge? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier check je de prijs per jaar en de geldende cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina vind je handige info over gas, stroom en licht in Zegge.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €253

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Zegge? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Termijn Leverancier Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €170 €14,17 €1.625,10
3 jaar Energiedirect.nl €400 €11,11 €1.745,10
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.865,10

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels onze zoekmachine vergelijk je gauw en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Zegge”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Zegge:

 1. Allure Energie
 2. Essent
 3. Qurrent

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Zegge waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Coteq Netbeheer.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Zegge? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Zegge zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers hanteren aantrekkelijke welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €151

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Zegge zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Siebengewald.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest betaalbare stroomleverancier die past bij jouw situatie. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Zegge


Stap over naar de goedkoopste energie in Zegge

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Zegge (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Meerdere contracten
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Online account
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Snel af te sluiten
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Verbruik aanpassen
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Overstapservice
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Sympatieke service
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

100% groen
Vaste prijs gas
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Charmante service
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
2 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Sympatieke service
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Direct overstappen
Fikse welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Zegge

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Zegge? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je binnen no-time de meest betaalbare aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Rucphen). Een geschikte maatschappij gezien? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Hoogblokland.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Rucphen.