Energie vergelijken Siebengewald Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Siebengewald? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Bekende namen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. E.ON of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Siebengewald? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna ontdek je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Siebengewald.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €227

Een lage stroom- en gasrekening. Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Siebengewald? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Energiedirect.nl.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Energiedirect.nl €180 €15,00 €1.598,90
3 jaar Energiedirect.nl €280 €7,78 €1.718,90
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.838,90

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Siebengewald”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Siebengewald:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. Qwint

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Siebengewald met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke type tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder Vattenfall.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Siebengewald? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Siebengewald zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers bieden je immense welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €238

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De volgende leverancier regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Siebengewald zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Middelie.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet direct de voordeligste stroomleverancier die past bij jouw situatie. Interessant: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Siebengewald


Vind de goedkoopste energie in Siebengewald

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Zoek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Siebengewald (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Sympatieke service
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Overstapservice
Fikse welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
2 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Verbruik aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Contract wijzigen
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Nette service
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Persoonlijke service
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Charmante service
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Behulpzame service
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Persoonlijk advies
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Siebengewald

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Siebengewald? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij zonder moeite de aantrekkelijkste maatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Bergen (L.)). Een passende leverancier achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken De Koog.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw situatie in de gemeente Bergen (L.).