Energie vergelijken Zegveld Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Zegveld? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk maar aan leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Vrijopnaam en Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Zegveld? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna vind je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke organisatie tref je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstbonus. Meer weten over de verschillende aanbieders? Via deze pagina tref je handige info over stroom, gas en licht in Zegveld.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €201

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Zegveld? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Premie/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €180 €15,00 €1.625,15
3 jaar Delta €410 €11,39 €1.745,15
5 jaar Delta €0 €0 €1.865,15

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Zegveld”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van wind of de zon. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Erkende leveranciers van groene stroom in Zegveld:

 1. Allure Energie
 2. Innova Energie
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Zegveld die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Allure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Zegveld? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Zegveld zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk fantastische welkomstacties. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €224

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aankomende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Zegveld zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Utrecht. Iedere 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Siegerswoude.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet direct de goedkoopste energieaanbieder die past bij jouw situatie. Let op: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Zegveld


Vind de goedkoopste energie in Zegveld

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Zegveld (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Utrecht)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Diverse prijsafspraken
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Slim besparen
Termijnbedrag wijzigen
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Vriendelijke service
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Flexibele of vaste prijs
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Flexibele gasprijs
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Direct overstappen
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Helemaal groen
Verbruik aanpassen
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Gemakkelijk oversluiten
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Zegveld

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Zegveld? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je gemakkelijk de meest betaalbare aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Woerden). Een aantrekkelijke organisatie ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Hooge Mierde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Woerden.