Energie vergelijken Hooge Mierde Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €293


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Hooge Mierde? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan aanbieders van stroom zoals bijv. Allure Energie en Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Hooge Mierde? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Daarna bepaal je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna tref je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker check je de energiekosten per jaar en de aantrekkelijke welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina vind je alle info over gas, stroom en licht in Hooge Mierde.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €203

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Of toch niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Hooge Mierde? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €220 €18,33 €1.554,10
3 jaar Energiedirect.nl €280 €7,78 €1.674,10
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.794,10

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Op basis van onze tool vergelijk je gauw en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Hooge Mierde”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Hooge Mierde:

 1. Eneco
 2. HVC
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Hooge Mierde waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk soort tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Oxxio.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Hooge Mierde? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Hooge Mierde is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen hebben gewoonlijk sensationele welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €240

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aanstaande aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Hooge Mierde zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in De Krim.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest goedkope energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Hooge Mierde


Stap over naar de goedkoopste energie in Hooge Mierde

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu direct de goedkoopste stroom in Hooge Mierde (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Sympatieke service
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Overstapservice
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Overstaphulp
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
1 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Snel overstappen
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Maandelijks bijstellen
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Nette service
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Overstaphulp
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Betalen in termijnen
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
3 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Hooge Mierde

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Hooge Mierde? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan tref jij in luttele seconden de meest betaalbare maatschappij. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Reusel-De Mierden). Een voordelige gas leverancier achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Son en Breugel.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Reusel-De Mierden.