Energie vergelijken Horssen Start met vergelijken en bespaar tot €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Horssen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan stroomleveranciers zoals bijv. Energieflex en Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Horssen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Verder bepaal je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna tref je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie vind je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstbonus. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website tref je alle details over stroom, gas en licht in Horssen.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €203

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Horssen? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €120 €10 €1.555,10
3 jaar Green Choice €160 €4,44 €1.675,10
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.795,10

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze pagina vergelijk je vlot en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Horssen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door wind of de zon. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Horssen:

 1. E.ON
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Horssen met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Clean Energy.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Horssen? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Horssen is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas geven jouw hoge welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €157

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De nieuwgekozen maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Horssen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Elk jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in De Wilp.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de meest betaalbare leverancier voor jouw woning en verbruik. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Horssen


Ontdek de goedkoopste energie in Horssen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Horssen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Hulp bij overstappen
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele of vaste prijs
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Goede service
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
3 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Overstapservice
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Goede klantenservice
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Behulpzame service
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Snel af te sluiten
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vaste & variabele prijzen
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Horssen

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Horssen? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij gelijk de meest betaalbare aanbieder. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw situatie (Druten). Een passende partij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Stad aan ’t Haringvliet.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Druten.