Energie vergelijken Zuidlaarderveen Start met vergelijken en bespaar tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Zuidlaarderveen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Engie of MAIN Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Zuidlaarderveen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbel of enkel). Daarna kies je de looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna vergelijk je direct de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder vergelijk je de kosten op jaarbasis en de eventuele. welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Via deze website blader je door handige info over gas, stroom en licht in Zuidlaarderveen.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €181

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Zuidlaarderveen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €220 €18,33 €1.626,85
3 jaar Energiedirect.nl €110 €3,06 €1.746,85
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.866,85

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Zuidlaarderveen”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Zuidlaarderveen:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Zuidlaarderveen waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is een hele uitdaging om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Westland Infra.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Zuidlaarderveen? De twee contractsoorten zijn variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Zuidlaarderveen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders kunnen een aanbod doen met immense welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €278

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Zuidlaarderveen zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Drenthe. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Slenaken.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt direct de voordeligste stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Zuidlaarderveen


Vind de goedkoopste energie in Zuidlaarderveen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Zuidlaarderveen (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Flexibele gasprijs
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Charmante service
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Goede klantenservice
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Charmante service
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
2 jarig contract
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Verschillende contracten
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Persoonlijke service
Prominente kortingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Verbruik advies
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Online verbruik inzien
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Zuidlaarderveen

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Zuidlaarderveen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je probleemloos de meest goedkope gas aanbieder. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Tynaarlo). Een voordelige aanbieder achterhaald? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Hulst.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Tynaarlo.