Energie vergelijken Zwinderen Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Zwinderen? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom als bijvoorbeeld Clean Energy of Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Zwinderen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna zie je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Op onze website vind je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Zwinderen.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €198

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Zwinderen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van NLE .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar NLE €210 €17,50 €1.628,30
3 jaar NLE €400 €11,11 €1.748,30
5 jaar NLE €0 €0 €1.868,30

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van onze tool vergelijk je supersnel en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Zwinderen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Zwinderen:

 1. Anode Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Zwinderen waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Pure Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Zwinderen? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Zwinderen zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders werken met gigantische welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €268

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aanstaande maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Zwinderen zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Drenthe. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Spankeren.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet direct de meest voordelige stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Zwinderen


Overstappen naar de goedkoopste energie in Zwinderen

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Zwinderen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De opties zijn vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Persoonlijk advies
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Nette service
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Verschillende contracten
Mooie aanbieding

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Goede medewerkers
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Simpele voorwaarden
Prominente kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Gemakkelijk oversluiten
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Snel oversluiten
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
1 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Contract wijzigen
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Zwinderen

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Zwinderen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij snel de goedkoopste maatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en vind aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Coevorden). Een goedkope organisatie gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Jannum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Coevorden.