Energie vergelijken Spankeren Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Spankeren? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Clean Energy en Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Spankeren? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder check je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina blader je door handige info over gas, stroom en licht in Spankeren.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €189

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft krijg je een hogere korting. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Spankeren? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €220 €18,33 €1.602,10
3 jaar Eneco €280 €7,78 €1.722,10
5 jaar Eneco €0 €0 €1.842,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van deze pagina vergelijk je rap en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Spankeren”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Spankeren:

 1. Vandebron
 2. Engie
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Spankeren met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Eneco.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Spankeren? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Spankeren is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden aangepast worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Doorgaans kun jij jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met serieuze welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €253

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Zoek de beste en voordeligste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwgekozen aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Spankeren zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Per jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Niawier.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet nu de meest goedkope aanbieder die past bij jouw situatie. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Tip: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Spankeren


Zo vind je de goedkoopste energie in Spankeren

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Spankeren (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Sympatieke service
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Duidelijke voorwaarden
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Eenvoudig afsluiten
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Variabele stroomprijzen
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Vaste prijs stroom
Prominente kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Verbruik advies
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Overstapservice
Flinke welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Snel oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
Online account
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
3 jarig contract
Interessante acties

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
3 jarig contract
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Spankeren

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Spankeren? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je binnen een paar seconden de meest goedkope leverancier. Op deze website vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Rheden). Een passende organisatie gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Dinteloord.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Rheden.