Energie vergelijken Aalsmeer Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Aalsmeer? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn stroomleveranciers zoals Budget Energie en Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Aalsmeer? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend check je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie vergelijk je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstpremie. Advies nodig? Hier ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Aalsmeer.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €193

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Bekijk direct meer informatie

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Aalsmeer? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Oxxio .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Oxxio €150 €12,50 €1.510,25
3 jaar Oxxio €150 €4,17 €1.630,25
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.750,25

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met onze tool vergelijk je vlot en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Aalsmeer”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Aalsmeer:

 1. Eneco
 2. Essent
 3. Pure Energie

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Aalsmeer waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij De Vastelastenbond.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Aalsmeer? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Aalsmeer is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers hanteren formidabele welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €149

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De volgende maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Aalsmeer zonnepanelen laten plaatsen? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Per jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Stadskanaal.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt meteen de meest betaalbare aanbieder voor jou. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Aalsmeer


Vind de goedkoopste energie in Aalsmeer

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Aalsmeer (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Tussentijds aanpassen
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Meerdere contracten
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Flexibele of vaste prijs
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Verbruik aanpassen
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
2 jaar vast of variabel
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Vriendelijke service
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Online verbruik inzien
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede klantenservice
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Flexibele gasprijs
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Aalsmeer

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Aalsmeer? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je gemakkelijk de voordeligste gasmaatschappij. Met behulp van deze site bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Aalsmeer). Een geschikte organisatie aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Jutrijp.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Aalsmeer.