Energie vergelijken Acquoy Start met vergelijken en bespaar maar liefst €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Acquoy? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals De Vastelastenbond en HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Acquoy? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Hierna kies je de ideale looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna vergelijk je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier zie je de energiekosten per jaar en de hoogte van de cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina blader je door rijke informatie over stroom, gas en licht in Acquoy.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar vandaag nog €237

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Acquoy? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €170 €14,17 €1.511,10
3 jaar Budget Energie €320 €8,89 €1.631,10
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.751,10

Naarmate de contractperiode toeneemt liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Acquoy”. Daarnaast kun je sorteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Acquoy:

 1. Eneco
 2. MAIN Energie
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Acquoy waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Vattenfall.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Acquoy? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Acquoy is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen bieden vaak goede welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €129

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De aankomende maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Acquoy zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Steggerda.

 1. Bereken je verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Acquoy


Zo vind je de goedkoopste energie in Acquoy

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Ontdek nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Acquoy (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Jaren actief
Goede klantenservice
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Simpele voorwaarden
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Behulpzame service
Aantrekkelijke acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Gemakkelijk oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
1 jarig contract
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Variabele stroomprijzen
Goede aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Goede klantenservice
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Contract wijzigen
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Contract wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Acquoy

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming, om water op te warmen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Acquoy? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij binnen no-time de meest betaalbare gas aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw verbruik (Geldermalsen). Een passende organisatie achterhaald? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Kattendijke.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Geldermalsen.