Energie vergelijken Aerdt Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en vlug energieprijzen vergelijken in Aerdt? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan leveranciers van stroom als DELTA en Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Aerdt? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul je locatie in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energie. Per verstrekker tref je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website lees je handige info over stroom, gas en licht in Aerdt.

Alle organisaties

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €185

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Zoek je een goedkoop energiecontract in Aerdt? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar NLE €210 €17,50 €1.511,30
3 jaar NLE €360 €10 €1.631,30
5 jaar NLE €0 €0 €1.751,30

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je razendsnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Aerdt”. Tip: filter nu ook op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Aerdt:

 1. Vandebron
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Aerdt waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Gebruik je relatief veel van de stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over Qurrent.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Aerdt? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Aerdt is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden veranderen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden je reusachtige welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €190

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Aerdt zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Stevensbeek.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt in een oogopslag de meest goedkope energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Aerdt


Zo vind je de goedkoopste energie in Aerdt

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu meteen de goedkoopste stroom in Aerdt (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Goede medewerkers
Prominente acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Verschillende contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Direct overstappen
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Online account
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Simpele voorwaarden
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Vaste prijs stroom
Mooie aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Nette klantenservice
Verleidelijke acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Contract wijzigen
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Aerdt

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Aerdt? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je makkelijk de voordeligste gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Rijnwaarden). Een aantrekkelijke gasmaatschappij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Keijenborg.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Rijnwaarden.