Energie vergelijken Stevensbeek Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Stevensbeek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Waarschijnlijk ken jij stroomleveranciers zoals Anode Energie of Innova Energie. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Stevensbeek? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke aanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op deze pagina vind je alle info over gas, stroom en licht in Stevensbeek.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €259

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Stevensbeek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Qurrent €130 €10,83 €1.603,90
3 jaar Qurrent €320 €8,89 €1.723,90
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.843,90

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van onze tool vergelijk je snel & probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Stevensbeek”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Stevensbeek:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Vattenfall

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Stevensbeek die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van de energie tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij De Vastelastenbond.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Stevensbeek? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Stevensbeek zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met enorme welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €218

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De volgende maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Stevensbeek zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Nieuwerkerk.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt nu de meest betaalbare leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Stevensbeek


Profiteer van de goedkoopste energie in Stevensbeek

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Ontdek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Stevensbeek (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Betalen in termijnen
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Variabele gasprijzen
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Variabele gasprijzen
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Goede klantenservice
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Hulp bij overstappen
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Vaste prijs stroom
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Diverse prijsafspraken
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Goede service
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Stevensbeek

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Stevensbeek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij razendsnel de voordeligste gasleverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Sint Anthonis). Een voordelige gasmaatschappij kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Drijber.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Sint Anthonis.