Energie vergelijken Angeren Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Angeren? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom zoals Vrijopnaam en HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Angeren? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef je postcode en huisnummer door, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend bepaal je de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke maatschappij ontdek je de kosten per 12 maanden en de optionele korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je handige info over stroom, gas en licht in Angeren.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €270

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Angeren? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Oxxio €190 €15,83 €1.513,45
3 jaar Oxxio €150 €4,17 €1.633,45
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.753,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze website vergelijk je rap en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Angeren”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Angeren:

 1. Allure Energie
 2. HVC
 3. Vattenfall

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Angeren met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van de stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Vrijopnaam.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Angeren? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Angeren zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders stunten met sensationele welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €185

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw nieuwe leverancier regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Angeren zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar compenseren ze je hiervoor. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Ter Apelkanaal.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de voordeligste aanbieder die past bij jouw situatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Angeren


Stap over naar de goedkoopste energie in Angeren

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Angeren (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Verschillende contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Behulpzame service
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Hulp bij overstappen
Mooie aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
2 jaar vast of variabel
Sublieme acties

logo current

Qurrent

NL windenergie
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Online account
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Vaste & variabele prijzen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Persoonlijke service
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
2 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Angeren

Het verbruik van gas bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Angeren? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij binnen een paar seconden de meest goedkope leverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Lingewaard). Een geschikte leverancier achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Koog aan de Zaan.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Lingewaard.