Energie vergelijken Angerlo Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €283


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Angerlo? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders als De Vastelastenbond of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Angerlo? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Hierna selecteer je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere leverancier vind je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstbonus. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina tref je handige info over stroom, gas en licht in Angerlo.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €232

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Angerlo? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Qurrent €200 €16,67 €1.513,50
3 jaar Qurrent €160 €4,44 €1.633,50
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.753,50

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Angerlo”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Angerlo:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Angerlo waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van de energie in de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk alles over de maatschappij Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Angerlo? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Angerlo zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders kunnen een aanbod doen met aantrekkelijke welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €251

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie aankomende energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Angerlo zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Ter Heijde.

 1. Bereken je verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt nu de aantrekkelijkste stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Angerlo


Overstappen naar de goedkoopste energie in Angerlo

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Angerlo (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Snel af te sluiten
Goede aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Maandelijks bijstellen
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Snel overstappen
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Diverse prijsafspraken
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Snel overstappen
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Overstapservice
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Direct overstappen
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Behulpzame service
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Sympatieke service
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Vaste prijs gas
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Angerlo

Jullie gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Angerlo? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij gemakkelijk de meest voordelige leverancier. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw woning (Zevenaar). Een geschikte leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Kootstertille.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Zevenaar.