Energie vergelijken Ter Heijde Start met vergelijken en bespaar wel €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en spoedig energieprijzen vergelijken in Ter Heijde? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan leveranciers van stroom zoals bijv. Eneco of Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Ter Heijde? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per leverancier check je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina lees je alle details over stroom, gas en licht in Ter Heijde.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar vandaag nog €274

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Ter Heijde? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar NLE €120 €10 €1.606,10
3 jaar NLE €120 €3,33 €1.726,10
5 jaar NLE €0 €0 €1.846,10

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via onze tool vergelijk je vlot en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ter Heijde”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Ter Heijde:

 1. Vandebron
 2. Fenor
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Ieder adres in Ter Heijde waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je relatief veel van de energie tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Energieflex.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Ter Heijde? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Ter Heijde is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk daverende welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €236

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Filter de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Ter Heijde zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zuid-Holland. Elke 12 maanden ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Noord-Sleen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de meest betaalbare aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Advies: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Ter Heijde


Ontdek de goedkoopste energie in Ter Heijde

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Ter Heijde (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert panelen
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
3 jarig contract
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Duidelijke voorwaarden
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
1 jarig contract
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Contract wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Nette klantenservice
Concurrerende acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Overstapservice
Mooie welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Vriendelijke service
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Persoonlijke service
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Goede service
Scherpe welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Ter Heijde

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Ter Heijde? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je direct de voordeligste leverancier. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Westland). Een goedkope gas leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Eersel.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Westland.