Energie vergelijken Asperen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €241


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Asperen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn aanbieders van stroom zoals bijv. Allure Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Asperen? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie ontdek je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstpremie. Advies nodig? Via deze website blader je door alle details over gas, stroom en licht in Asperen.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €194

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Asperen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Vattenfall .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €240 €20 €1.514,45
3 jaar Vattenfall €350 €9,72 €1.634,45
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.754,45

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van de vergelijker vergelijk je vluchtig en eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Asperen”. Tip: filter nu ook op energie van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Asperen:

 1. Eneco
 2. HVC
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Asperen met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder Engie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Asperen? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Asperen is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers bieden je gigantische welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €298

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwgekozen aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Asperen zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Thesinge.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt nu de voordeligste leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Asperen


Zo vind je de goedkoopste energie in Asperen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Vind nu snel de goedkoopste stroom in Asperen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert panelen
Tussentijds aanpassen
Hoge aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Variabele stroomprijzen
Mooie welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Online verbruik inzien
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Behulpzame service
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Goede klantenservice
Aanzienlijke kortingen

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Flexibele gasprijs
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Charmante service
Concurrerende kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Persoonlijke service
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Snel oversluiten
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Asperen

Gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Asperen? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je in minder dan een minuut de meest voordelige maatschappij. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Lingewaal). Een voordelige leverancier gevonden? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Krommenie.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Lingewaal.