Energie vergelijken Kropswolde Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Kropswolde? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van leveranciers van stroom zoals Anode Energie en Greenchoice. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Kropswolde? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dit is een dubbele of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder check je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke welkomstbonus. Wil je aanvullende informatie? Via deze website blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Kropswolde.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €182

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Kropswolde? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Engie .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Engie €210 €17,50 €1.562,30
3 jaar Engie €320 €8,89 €1.682,30
5 jaar Engie €0 €0 €1.802,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Aan de hand van deze website vergelijk je supersnel en soepel de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Kropswolde”. Daarnaast kun je sorteren op energie van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek expliciet naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Kropswolde:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Kropswolde die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Kropswolde? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Kropswolde zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk sublieme welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €161

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Kropswolde zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Groningen. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Elahuizen.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest voordelige stroom maatschappij voor jou. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Suggestie: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kropswolde


Vind de goedkoopste energie in Kropswolde

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Kropswolde (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Groningen)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Flexibele of vaste prijs
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Online account
Interessante acties

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Goede medewerkers
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

NL windenergie
Verbruik advies
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Persoonlijk advies
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Duidelijke voorwaarden
Prominente acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Direct overstappen
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Overstapservice
Mooie welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Kropswolde

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Kropswolde? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij zonder problemen de voordeligste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en een begroting van het gasverbruik, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Hoogezand-Sappemeer). Een interessante partij gevonden? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Ulvenhout.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en stap online over in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.