Energie vergelijken Thorn Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Thorn? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk maar aan stroom maatschappijen als DELTA of MAIN Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Thorn? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Hierna kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens vergelijk je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per energieaanbieder vind je de kosten per 12 maanden en de eventuele. cashback-korting. Is het nieuw voor jou? Hier lees je alle details over gas, stroom en licht in Thorn.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Makkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €223

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Thorn? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €180 €15,00 €1.607,15
3 jaar Vattenfall €330 €9,17 €1.727,15
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.847,15

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van deze pagina vergelijk je vluchtig en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Thorn”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Thorn:

 1. E.ON
 2. Energieflex
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Thorn waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Bekijk alles over de maatschappij Liander.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Thorn? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Thorn is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden fluctueren. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met reusachtige welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €250

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Thorn zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Numansdorp.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je checkt direct de aantrekkelijkste energiemaatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Thorn


Stap over naar de goedkoopste energie in Thorn

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Thorn (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Verbruik advies
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Gemakkelijk oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Verbruik advies
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
2 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Meerdere contracten
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstbonus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Overstapservice
Fikse welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Vaste prijs gas
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Direct overstappen
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Thorn

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Thorn? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij binnen mum van tijd de goedkoopste gas aanbieder. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Maasgouw). Een aantrekkelijke aanbieder aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Elahuizen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Maasgouw.