Energie vergelijken Baarland Start met vergelijken en krijg een korting tot €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Baarland? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders als Budget Energie of Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Baarland? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier check je de kosten op jaarbasis en de eventuele. welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Baarland.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Check je besparing en sluit online snel over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €186

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: langetermijncontracten zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Baarland? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar NLE €240 €20 €1.515,20
3 jaar NLE €180 €5,00 €1.635,20
5 jaar NLE €0 €0 €1.755,20

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je vlot en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Baarland”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Baarland:

 1. DELTA
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Ieder adres in Baarland die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Qurrent.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Baarland? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Baarland zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie binnen jouw contract veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden vaak goede welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €159

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Baarland zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Tjerkgaast.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt direct de voordeligste energieleverancier die past bij jouw situatie. Cruciaal: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Baarland


Profiteer van de goedkoopste energie in Baarland

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu snel de goedkoopste stroom in Baarland (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
1 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Vaste prijs stroom
Goede aanbieding

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Contract wijzigen
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Sympatieke service
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Variabele gasprijzen
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Vaste prijs stroom
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Vaste prijs gas
Goede aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
2 jarig contract
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Online account
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Meerdere contracten
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Snel af te sluiten
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Baarland

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Baarland? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je zonder moeite de goedkoopste leverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Borsele). Een geschikte maatschappij gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Lage Vuursche.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Borsele.