Energie vergelijken Lage Vuursche Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Lage Vuursche? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan aanbieders van stroom als Anode Energie of Vattenfall. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Lage Vuursche? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder tref je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de cashback-korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Lage Vuursche.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €198

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Lage Vuursche? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €190 €15,83 €1.562,95
3 jaar Energiedirect.nl €130 €3,61 €1.682,95
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.802,95

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Lage Vuursche”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Lage Vuursche:

 1. Energiedirect.nl
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Lage Vuursche met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van de stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk aan computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over De Vastelastenbond.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Lage Vuursche? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Lage Vuursche zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en de voorwaarden aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders bieden namelijk fantastische welkomstkortingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €204

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie nieuwgekozen energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Lage Vuursche zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Utrecht. Iedere 12 maanden compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Elshout.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de goedkoopste stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Lage Vuursche


Overstappen naar de goedkoopste energie in Lage Vuursche

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Lage Vuursche (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Utrecht)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Diverse prijsafspraken
Sublieme kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Inzicht in je verbruik
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
1 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Verbruik aanpassen
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Online verbruik inzien
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Sympatieke service
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Persoonlijke service
Concurrerende kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Snel overstappen
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Maandelijks bijstellen
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Lage Vuursche

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Lage Vuursche? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je eenvoudig de voordeligste maatschappij. Via de vergelijker doorzoek je de gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Baarn). Een interessante gas leverancier achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Valthermond.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Baarn.