Energie vergelijken Babyloniënbroek Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Babyloniënbroek? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld UnitedConsumers en Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Babyloniënbroek? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vergelijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder zie je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstbonus. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier tref je handige info over gas, stroom en licht in Babyloniënbroek.

Alle leveranciers

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €195

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Babyloniënbroek? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar Delta €150 €12,50 €1.515,50
3 jaar Delta €240 €6,67 €1.635,50
5 jaar Delta €0 €0 €1.755,50

Naarmate de contractperiode toeneemt ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via deze website vergelijk je snel & gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Babyloniënbroek”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van wind of de zon. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Babyloniënbroek:

 1. Vandebron
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Babyloniënbroek met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is een hele klus om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk alles over de maatschappij Enexis.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Babyloniënbroek? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Babyloniënbroek zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders hanteren doorgaans sublieme welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €229

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwe energieleverancier regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Babyloniënbroek zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Per jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Tollebeek.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Babyloniënbroek


Zo vind je de goedkoopste energie in Babyloniënbroek

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Babyloniënbroek (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Diverse prijsafspraken
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Levert ketels
Persoonlijk advies
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
3 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Persoonlijk advies
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Overstaphulp
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Duidelijke voorwaarden
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Verschillende contracten
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Sympatieke service
Interessante acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Direct overstappen
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
3 jarig contract
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Babyloniënbroek

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Babyloniënbroek? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je eenvoudig de meest goedkope maatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven uit de regio (Aalburg). Een betaalbare maatschappij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Landgraaf.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Aalburg.